Wat doen we

YEC is een groothandel die verf, plamuur- en non-paintproducten van hoge kwaliteit levert aan klanten die op zoek zijn naar jachtlak of naar materiaal, zoals een betrouwbare spuit- of schuurmachine. Indien nodig of gewenst voorziet YEC de klant ook van gedegen advies over onderhoud. Altijd op maat, toegesneden op de situatie van de klant.

De hoogwaardige producten van YEC geven kleur aan nieuwe jachten en een nieuw uiterlijk aan een bestaand jacht. YEC kan de klant adviseren over het type plamuur- en verfsysteem evenals de te gebruiken materialen, zodat het project naar volle tevredenheid wordt afgerond.

YEC levert alleen jachtlak, plamuursystemen en non-paintmateriaal van topkwaliteit. Klanten kunnen bij YEC terecht voor merken als Awlgrip, International, De IJssel en Feyco. Speciaal voor de non-paintproducten levert YEC 3M, Finixa, Hermes, KIP, Mirka en Colad. Bij non-paint kunt u denken aan kwasten, tapes en rollers, maar bijvoorbeeld ook aan spuit- en schuurmachines en stofafzuigsystemen. Veel van deze apparaten kunnen worden gehuurd.

YEC is fabrikant en leverancier van speciaal gereedschap voor de professionele jachtschilder. Specifiek voor de jachtschilder zijn er plamuurrijen en speciale schuurplanken in het assortiment aanwezig.

YEC staat bekend om zijn logistiek vermogen, mogelijk gemaakt door doelmatig voorraadbeheer. De verkoopafdeling beschikt over een modern en uitstekend geoutilleerd magazijn. Een efficiënt distributiesysteem garandeert een snelle logistieke afhandeling. In principe wordt direct uit voorraad geleverd. De producten worden dagelijks door de gehele Benelux geleverd. Uiteraard gebeurt dit onder ADR-voorschriften.